5PICS BEGUES, 2 de 5 i molt BTT.

5PICS BEGUES, 2 de 5 i molt BTT.

Cinc edicions i un servidor per segon any consecutiu rebo la trucada d’en Benito, més que la persona de contacte podríem dir que l’ideòleg d’aquesta cursa i com no, l’home que ho tragina tot i com no, enredant a tort i a dret. Família, amics, Club Ciclista Begues, Ajuntament de Begues, Diputació de Barcelona, l’Agrupació de Propietaris Forestals i més de 30 patrocinadors.

Un liante sí, però que serien d’aquestes genuïnes curses sense aquests líders? Serien una cursa més.
Diumenge a Begues i gaudim de nou d’un espai tan aprofitable com és la Zona Esportiva de Begues amb tots els complexes annexes un de l’altre i amb tots els serveis integrats al mateix, genial.

885 corredors inscrits per a desafiar els 43km de pur sender, corriol, trialera i salts que mai s’havien proposat a la 5PICS, però enguany celebraven un lustre i volien que els ciclistes marxessin amb un bon record. Així va ser.

 

Els més ràpids en categoria masculina( Mireu bé el crono dels dos primers, imagineu-vos l’arribada….sprint full gas!)

1º JUAN MANUEL SANCHEZ GENDRA 01:56:24

2ºMOISES VILLAR GARCIA 01:56:28

3ºJORDI VILA RODRIGO 01:56:54

En categoría feminas, les tres romanes més fortes vàren ser:

1ª VANESA AMARO BLANCO 02:42:28

2ª ANNA LUJA BLASCO 02:44:40

3ª CARLA PLAYA CAVALLE 02:47:41

Tots els temps al web: https://inscripcions.cat/5pics2018/classificacions

Aquesta cursa popular de btt és diferent i alhora igual que la cursa que desitgés viure o trobar-te i això si parlaves amb els familiars, acompanyants i amb els mateixos ciclistes era la tònica de tota resposta.
Sorprèn l’inici veure sempre cares de felicitats, eren molts corredors/es i no hi ha haver un sol cas de pèrdua per falta de senyalització. Estrany oi? Doncs per a mí no gaire si entenem que part de la cursa es desenvolupava en terreny privat, cedit aquell dia a l’organització perquè uns quants ho gaudeixin unes poques hores.
Un gust veure la que petits gestos fan que la gent connecti amb allò que cal amplificar amb la nostre veu, i lògicament amb el menú que hi havia ja podeu imaginar que donar-ho el que és diu donar-ho, vàrem donar-ho tot.

Totes les fotos de la cursa i més… http://www.canofotosports.com/es/eventos/5-pics-de-begues-btt-2018-0

Tornarem a Begues, però ara, i  desprès de la festa de btt que ens va regalar el Benito, fem una parada al camí per a recargar piles per a la primavera que entra avui mateix.

Salut i per molts anys 5PICS, felicitats i gràcies per deixar-nos posar veu al vostre aplec de bicicletes tot terreny.

 

By | 2018-06-11T18:24:42+00:00 març 21st, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a 5PICS BEGUES, 2 de 5 i molt BTT.

About the Author: