8a MARXA FEMENINA LA TORRETA, aquesta gent en sap i molt, però elles més!

8a MARXA FEMENINA LA TORRETA, aquesta gent en sap i molt, però elles més!

Una altra vegada i en van vuit exhibint força i control.
El Club Ciclista LA TORRETA BIKE ho ha petar com es diria actualment a un acte que va calar entre les protagonistes i que elles mateixes han convertit no sols en una festa de l’esport, sinó que han assolit una Marxa Femenina molt potent i amb un nivell propi de les grans curses.
El desplegament és considerable, i sense un seguit de voluntaris, patrocinadors, col·laboradors i autoritzacions totes, sense això no seria possible ni viable.

Una gran feina que varen gaudir les dones en cadascuna de les opcions que tenia per davant i amb companyia de les seves amigues, germanes, cunyades, veïnes, companyes de feina, mares i filles i àvies amb les seves nétes.

Senzillament emocionant perquè em considero feminista i el meu encaix en dues edicions farà que la tercera sigui ben sonada.
Enguany amb una sonorització més radial del Parc de Valldoriolf que ens permetia cobrir íntegrament l’espai, enorme i bonic a parts iguals.

Cares conegudes com de costum, amigues i la complicitat de l’organització, que sempre et pregunta que et cal res.
Si parlem de BTT direm que no va haver-hi gaire batalla, bé de fet cuan la Sara Mendez 01:07:47 (Relbel-BH) va dir hasta luego lucas la cursa es va trencar del tot. Els 23Km de la distància llarga eren de pura velocitat en corriols i en pista, i en aquesta la Sara va molt ràpid, però la segona classificada Mariía Bombi i la tercera Claudia Vives tot i rodar a un ritme fortissim no varen poder amb l’ex-corredora del Club Ciclista LA TORRETA BIKE.

Vanesa Sancho (Foto Xavi Romano/Interfilm)

A la cursa del 10k Running la primera classificada va ser l’atleta del TEAM INVERSEVanesa Sancho 45:37s seguida de Ana Belén García i en tercera posició entrava a meta una jove que sembla ser un talent, Laia Ardite. La seguirem…

Amb la Sara a l’arrivada, ja van tres podis que et canto, i tots tres primera posició.

Aquesta crack pinta a joia del ciclisme més que mai, ho sé per la conversa que vàrem tenir el dissabte, on la punyetera aprofitava per a vendre’s la bicicleta de l’any passat, i em desvelava amb qui entrenava i li feia les pautes. No ho diré, però si et díc el mite o la llegenda del BTT català l’hauries de conèixer.

De les més de 600 marxaires que diré, que són la canya de la jornada. La Marxa sense les senderistes que mentre caminen els seus 10km deuen fer un repàs de l’actualitat més recent.
De fet vaig tenir el plaer d’entrevistar una dona, era pensionista i venia en to de guerra i per sort vaig fer una retallada al més pur estil Leo Messi i la vaig esquivar. Motiu més que evident tenia la dona.

Les classificacions aquí:  http://www.latorretabike.com

Una vegada teníem el village ple a vessar de dones i d’alguns marits o familiars esperant-les va ser fàcil entrar en joc i fer l’enllaç amb la cerimònia de podi.

Un cop lliurats els trofeus a les tres dones més ràpides en BTT i en Running, va ser el torn del lliurament de regals sortejats prèviament el dissabte. Amb raó ho fan el dia abans….. Quin pollastre! Quins regalasssussssss! Amb bicicleta inclosa gentilesa de LIV.

Totes les fotos aqui:   https://www.facebook.com/profile.php?id=100011388233404

Tornarem a La Torreta perquè ens ho hem guanyat i perquè sabem que junts, ho podem tot!

Fins aviat romanes!

Gràcies Club Ciclista LA TORRETA BIKE.

Video by VOTV

By | 2018-06-11T18:32:43+00:00 març 7th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a 8a MARXA FEMENINA LA TORRETA, aquesta gent en sap i molt, però elles més!

About the Author: