CUABARRADA BTT, a per la dotzena!

CUABARRADA BTT, a per la dotzena!

La mare dels ous de qualsevol projecte és la seva gent. A Canyelles aquest diumenge la gent del Team O2Sports per onzè any consecutiu organitzaven una cursa que desconeixia tot i que ja n’havia sentit a parlar. Coneixia el terreny el just, però no havia de pedalar sinó posar veu a la cursa de 45km, a la de 30km, aquesta sense classificació i a la pedalada popular on tothom i era benvingut.

Uns núvols amenaçaven de descarregar, però per sort ens vàrem deslliurar de mullar-nos. Arribem i encara no han arribat els tècnics que han de sonoritzar la cursa, així que fem un cafetó.

S’acosta el moment de la sortida i tot i que ho repetim diverses vegades, alguns del que haurien de fer la curta es passen a fer la llarga, lògicament sense ser cronometrats. Són les 09.00am i la CUABARRADA de 45km es posa en marxa i 10 minuts més tard surt la curta de 30km.
Quasi bé 700 participants són moltes bicicletes i sumat als acompanyants i familiars va fer que el village és respires una bonica atmosfera betetera.

Molts cracks i molts absents, però molt nivell en totes les categories. Primeres espases que en alguna de les grans curses del calendari català han assolit podi o inclòs, hagin sortit campions.

El Francesc Guerra (SCOTT-BUFF) va ser el gran dominador de l’edició 2018 i com d’altres vegades exhibint molta classe i experiència tot i la seva joventut.

Una cursa tècnica i física, rapida i divertida i amb un handicap a tenir en compte. La mecànica en un terreny tan rocós es posava de manifest, així que, o anaves amb tacte i suau o fàcilment podies punxar, partir un manillar, la tija del sillin, alguna llanta o canvis recaragolats.

La CUABARRADA és dura per tots/es. Per una gran majoria és fàcil acabar-la amb èxit, per d’altres amb seguir pedalant a bon ràpid i prop del grup capdavanter segueix sent una motivació. La gent va preparada i cada cop veig més nivell i consciència.

Aquí teniu les primeres imatges oficials: https://www.facebook.com/CURSA-BTT-Cuabarrada-177257962459056/

Vaig compartint les primeres imatges que s’han varen derivar, però encara tinc el record d’algun sprint a la recta de meta i el record dels cinc minuts d’entreteniment que vaig tenir amb l’staff de la cuina i la intendència. Que macos totes i tots plegats!

Dos homes poden fer d’un equip un grup humà de treball capacitat, amb ordre i definició. El David i l’Andreu em varen deixar clares dues coses, que la dotzena edició es farà i que no han d’estar ells sols barallant-se amb tota mena d’institució, òrgan o derivats per a la producció final d’aquest esdeveniment esportiu. De no ser per gent com aquest parell de cracks, poques curses referència seguirien vives.
Amb un gran equip i un desplegament de seguretat d’alt nivell varen tornar a posar el llistó prou alt, però com diuen….. Si ho vols fer, fes-ho bé o no ho facis.

Recordo molt bé les paraules d’aquest participant que va ser pacient i va esperar a tenir un servidor un minut de relaxament per felicitar-nos per la feina feta i per a sorpresa meva, que era la tercera vegada que feia una cursa i que fa les que tinc a la meva agenda. En veiem a la Montengre BTT! M’encanta.

El millor de tot va ser la rebuda dels serveis als ciclistes, es nota que són també ciclistes els qui organitzen la CUABARRADA. Detalls i sobretot uns corriols que feia que els bikers gaudissin com mai.

Desitjo rebre la trucada del David l’any vinent, m’agradaria tornar a Canyelles i ajudar al fet que la seva cursa sigui cada any més una cursa assenyalada als calendaris de molts/es amants al ciclisme de muntanya.

Fins a sempre amics!

By | 2018-10-10T18:28:04+00:00 octubre 10th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a CUABARRADA BTT, a per la dotzena!

About the Author: