CURSA CASTELL CONTRA CRONO, Enhorabona!

CURSA CASTELL CONTRA CRONO, Enhorabona!

Han passat quatre dies d’ença l’última cursa trail, aquesta a Hostalric.
Conec bé la seva gent i als que mouen aquesta vila medieval i la promocionen amb la pràctica de l’esport. Sempre els dic al mateix, la Fortalesa d’Hostalric representa la resistència i el potencial de les seves veïnes.
Si ets d’Hostalric ets fort, vius a La Selva i no tens por de res. Vas a totes i amb la valentia de fer quelcom diferent i alhora èpic.


Una cursa diferent amb un format que deixava clara la proposta.
La calor un convidat d’excepció, els gairebé 100 corredors varen xalar de debò amb el funcionament, organització i atenció al corredor/a.
Dues voltes a un circuit exigent de 6k on hi havia de tot una mica, però sobretot pujada i aquesta al Castell Fortalesa d’Hostalric.
Hi havia una aturada de 20 minuts per a tots els participants, que sortien en caixons de sortida primer per numeració de dorsals correlatius provocant tres sortides de grups de 30 corredors i a la segona manega sortien segons el seu temps a la primera volta i separats cada 30 segons  grups de 5 a 6 participants. Els més ràpids a la primera volta, sortirien els últims i aprofitant al màxim el temps de descans allargat per mèrits propis.

La combinació portarà cua, i segurament els seus organitzadors ja estaran fent la valoració. Senyores i senyors….. Va ser històric. Van ser pioners i molt valents. Totes!
Corredores i organitzadors, l’Ajuntament i els patrocinadors, també els col·laboradors. Sabien que ho volien fer.

Una aposta arriscada però amb tots els ets i uts d’una cursa de muntanya.
Amb cares conegudes, moltes d’elles de veure’ns a les curses tot compartint els seus moments i amb amics de la vida. Això de xerrar té coses bones.

Un dels millors moments per a tots els corredors va ser entrar al fossar de la Fortalesa, fusionar l’esport amb l’història arquitectònica en aquest cas medieval, va ser un encert total.

Com no parlar dels cronos dels corredors i corredores aplegats a l’estrena d’una gran cursa.
Martí Gutierrez s’imposava a l’absoluta masculina amb 24:53 a la primera volta i 25:04 a la segona.
En segona posició Pol Bonet amb 25:16 a la primera manega i 25:06 a la segona es quedava a 7 segons del Maasai.
Un altre que s’afegia a la festa, l’Agustí Isún que amb una marca de 25:06 quedava a 10 segons del Pol.


En categoria femenina l’Eva Montero amb un crono de 32:03 s’adjudicava la primera edició de Castell Contra Crono.
En segona posició Paula Salgado amb 32:46 i amb 35:48 Susana Lombardo completaven el podi absolut femení.
Aquí teniu la resta de cronos, aquest cop vàrem coincidir amb els amics de TempsXCurses.

http://hostrailric.tempsxcurses.com/index.php?package=16&action=7

Unes imatges que parlen per si mateixes, s’afegeixen a la crònica. Aquestes són fetes per membres de l’organització.

Aquí el Viçens, una màquina de batre i un celoni com pocs. Doncs resulta que fa podi però s’el perd perquè un compromís l’obliga a guitllar.

Us deixem un bon repertori de captures de la cursa i espero que us entrin ganes de córrela l’any vinent. Nosaltres amb l’experiència d’enguany  hi veiem molt potencial i apart de d’obrir una nova via en relació als formats de curses, espero i desitjo que cuatllí bé i coms els kilometres verticals, trobin un nou espai en la diversisat de curses que tenen reglament i estament propi.

https://www.facebook.com/hostrailric/?fref=mentions

Llarga vida al format i a la valentía dels seus organitzadors, gràcies per deixar’me particípar d’aquesta gran proposta.

Fins sempre Hostralric!

By | 2018-07-04T19:33:07+00:00 juliol 4th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a CURSA CASTELL CONTRA CRONO, Enhorabona!

About the Author: