FREDSPECTACULAR XV edició de la 2 TURONS de Moià.

FREDSPECTACULAR XV edició de la 2 TURONS de Moià.

Ahir vàrem tornar a xalar, la primera de l’any i també per primera vegada anàvem a Moià.
Fred molt de fred, la plaça de Sant Sebastià era freda fins que els més de 400 inscrits entre unes disciplines i d’altres van aparèixer. L’ambient com el de les grans curses, on trobes aquest plus que et fa creure que de popular sols hi ha l’avituallament servit per una Associació en lluita per l’esclerosi múltiple. Gent de poble. Gent d’instint.

A 2/4 de 9h la sortida de la Mitja Marató de Muntanya (21k). A primera fila i sense sobrepassar el detector del crono hi eren els aspirants a la victòria final.

Els primer en passar pel Castell de Sant Andreu eren el Gerard Morales i la Montse Picanyol, ells dos ja tenien el pernil assegurat que els acreditava l’organització, com a trofeu Especial Loreto.

Seguien les sortides de la distància curta, les infantils, el canicrós i la marxa nòrdica. L’ambient era cada vegada més distès a plaça, ja teníem a la gent al sac. També als moianesos que aprofitaven que era mercat setmanal al poble.

Quatre flocs de neu entre el sol, el fred deixava espai a l’esperança de veure si era nevada o un efecte especial de l’organització per a satisfer al personal. Val a dir que els més de 70 voluntaris desplegats per direcció de cursa (Núria i Sebastià) ho tenien tot clar dies abans, per això celebraven la 15 edició ininterrompuda.

dosturons-2017-inferno - 2Gerard Morales

Sempre tenim la sort de viure el moment de glòria amb els acompanyants, familiars i organitzadors dels esdeveniments esportius que locutem, fer-ho ahir als peus de les escales de la Casa de la Vila de Moià i que servien de podi va ser TRAILQUITERTONIC.

16113128_1019887408193030_11391438709339332_o

Aqui teniu les clasificacions http://www.dsport.cat/ca/classificacions2.php?id_cursa=323.

Ens agradaria molt tornar-hi l’any vinent, l’experiència s’ho ha valgut i l’organització familiar m’ha captivat.

FINS SEMPRE MOIÀ!

Totes les fotos al Facebook de la Cursa 2 Turons https://www.facebook.com/2turons/?fref=ts

I aquí teniu el video que han editat els amics de Persiguiendo Cimas:

By | 2017-01-16T17:15:33+00:00 gener 16th, 2017|Sin categoría|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment