KÀRSTICA BTT, Vallirana és essència.

KÀRSTICA BTT, Vallirana és essència.

La vida és essència i passió, valentia i lluita. La vida és il·lusió, alegries, somnis i decepcions. Com la Kàrstica BTT de Vallirana i el que fa de bé pel ciclisme de muntanya.
Diumenge tornàvem a posar-hi veu per segona ocasió consecutives , enguany la 16ª edició amb dues propostes com sempre.
Una més de caràcter popular tot i que disposa dels mateixos serveis que l’altra proposta, i aquesta té nom.
Essència, aquesta era el repte per a molts. Posar un nom tan encertat a 40km i 1.500 de desnivell és tot un encert. Això és el de sempre, el que es pedalava amb bicicletes de cross country.
Ara amb unes màquines espectacularment lleugeres però robustes i amb unes transmissions i frens llunys del temps del cromoly, els frens cantilever i els manillars estrets.

  Un circuit exigent com l’Essència on molts participants hi quedaven impregnats de tant nivell tècnic i suant sang per superar cada desafiament.

02:11:14 és el temps que va fer el guanyador Ever Alejandro Gomez (Team Olympia) seguit de Cristofer Bosque 02:11:30 i amb 02:18:00 Israel Nuñez és feia amb la tercera posició.
Aquests ciclistes són autèntics, el que van fer esportivament ho demostra. Però en el cas de l’Isra més encara. És un crack també com a persona, un altre no exhibeix tant fair play.

En categoria fèmines, Marta Torà amb 03:10:03 s’imposava a la cursa amb una avantatge de més de 50 minuts respecte la segona classificada, la Sonia Padilla 04:01:30. La tercera classificada va Rosa Invernot amb una marca de 04:28:32.

A la cursa Kàrstica Aventura de 41km i 1.250 i on el 95% de recorregut era per pista els més ràpids també, com a la Kàrstica Essència tenien pedigrí.

Raül Castelló 02:02:33 s’imposava per 7 minuts a Antonio Cano 02:09:51 i a Roger Ferrer 01:10:22.
En categoria fèmines, les més ràpides varen ser Anna Capell 02:48:57, en segona posició Bianca Barquet i tancant el podi Mar Franco amb una marca de 02:53:51.

Una cursa de les que et fa vibrar, així ho vaig sentir i així ho recordo. Per a mostra una de les moltes captures que el Gonçal de FOTOSCURSA em va fer. També és una sort seguir trobant amics a diferents curses. Ell també n’és d’apassionat al btt i mai deixem de comentar l’actualitat en qualsevol moment.

Les seves obres: https://www.flickr.com/photos/fotoscursa/sets/72157701399368654

Els romans han d’estar flipant amb les imatges que ell sap sempre trobar i en cada racó. De fet l’escenari li va posar fàcil, a l’inrevés que als corredors.
A la pregunta de què els hi semblava el recorregut uns hi altres coincidien que l’Essència era dura i exigent i que no fer-la era no anar a Vallirana. Els del Club Ciclista PINXO VALLIRANA son uns artistes fent singletracks i obrint nous corriols, defensen el territori i ho perceps a l’instant cuan hi veus el seu desplegament.
Amb tots els mitjans existents i amb tot un poble fent-li costat. Això caldria destacar-ho, ja que Vallirana estava de Festa Major. De fet mentre arribava per muntar i era ben fosc encara hi punxaven els que fan gires del 40 Principals.


Va ser una festa i com no això també és l’essència de la vida i una mica, el que ens mou per fer la nostra feina. Posar veu al funeral del teu pare o al d’un amic és més difícil.

Per tot plegat i per com va anar tot, soposo que l’any vinent si el calendari ho permet, tornarem a locutar una cursa especial amb una gent més que preparada. El tracte al corredor és la clau, i quan ets ciclista saps el que vol un ciclista participant en la teva cursa, i els hi vols donar el millor.

Agrair especialment el comportament de tots/es els/les participants, va ser fàcil treure la vostra vergonya.

Aquí teniu les classificacions: http://www,karstica.com
Per un servidor l’essència és una part del que som, l’altra part és humanament tot el que no sigui essencial en aquesta vida.

Fins a sempre Romanes i Romans, i recordeu….. Aquí no entrena ningú!

Per cert, tant de bo apareixí la Go Pro que va perdre aquest paio, pobre aquí em diria com era de petita.Sort!

By | 2018-09-26T21:00:15+00:00 setembre 26th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a KÀRSTICA BTT, Vallirana és essència.

About the Author: