Mitja Marató de Muntanya a Mataró, BESTTRAIL l’encerta de nou.

Mitja Marató de Muntanya a Mataró, BESTTRAIL l’encerta de nou.

Diumenge 22 érem a Mataró, començaven les Santes Esportives amb BESTTRAIL jugant a casa i això ja diu molt, però hi ha sorpreses.
Com el canvi d’ubicació, més aviat un espai més proper a la muntanya i on el públic i jugava un paper prou important. La proximitat entre els serveis instal·lats al village amb un tram de pas i d’arribada posterior pels participants, la baixada de la Creu la veiem i la podíem locutar, entràvem de ple a la cursa i amb els presents ens vàrem encarregar d’aprofitar el moment per a retransmetre en viu la mateixa.

Una cursa dominada per corredores i corredors que ja estan habituats a pujar al podi, però la immensa majoria no hi puja quasi bé mai. Content de l’esforç d’elles i d’ells.
Són moltes les cares conegudes quan treballo amb BESTTRAIL i uns companys excel·lents i em fa rabia i sento pena quan a molts no els veig el dia de la cursa. Els encarregats de vetllar per a que els avituallaments siguin operatius, els tècnics de muntanya i no menys important, els estimats escombres que supervisen que l’impacte sigui cero i treuen tota marca.

A totes les sortides diem el mateix, no llanceu res a la natura. Considero greu suggerir que ningú llenci un embolcall a terra. Parlem de natura i aquí l’únic que ha de retirar deixalles és qui les hi porta i no ho fa. Per sort la conscienciació dels corredors va paral·lela al sentiment de respecte i es transforma em positivitat.

Parlem de la cursa en l’apartat estrictament esportiu del que fa suar.
La idea principal era la de la cursa de 22km s’iniciés a les 08:00am i la de 11km a les 08:15, però per evitar que en cas de sol intens pels volts de les 09:30 en amunt es va preferir fer una sortida conjunta a les 09:00am.

Quatre consignes una mica de postureo i sortida.


Res de calor, tot ben tapat i una clariana enganxada a un núvol que plorava sense tacar. Un gust de temperatura. El maresme tropical existeix i és una meravella natural.

Els més ràpids en categoria masculí absolut: Lluís Barber, Kitu Vergès i David Iglesia.
En Sub-20: Sergi Cabeza, Carles Alcantara i el seu brother Miquel Alcantara. (Aquests germans varen sortir minuts després de prendre la sortida, no tenen xxss i no es van  assabentar del canvi d’horari. Varen volar i de quina manera).

Lluís Barber al centre i amb Kitu Vergès a la dreta i Sergi Cabeza a l’esquerre.

En categoria absoluta fèmines 11km: Miriam Moreno, Laia Foved i Laia Cuevas serien les encarregades de pujar al podí, bé menys la guanyadora que tenia que agafar el cremallera!
En categoria masculina absoluta, la cursa de 22km la guanyaria Roger Tarrés seguit de Dani Centelles i Miguel García.
En fèmines Enka ViñasBelén Simarro i Marta Prat s’imposaven a la 22km absoluta i en categoria Sub-20 la fèmina vaser la Laura Fornieles, i l’Oscar Romero.

                                                                                      Sergi Cabeza

Us deixo el link amb tots els cronos, veureu que alguns anaven estrets per a fer marcar, d’altres els sobrava temps per arribar puntual a casa per fer el vermut.

https://app.evorama.com/ca/live/mitja-marat-de-muntanya-de-matar-2018

I aquí totes les fotos: https://www.flickr.com/photos/besttrail/sets/72157699022208454/with/42723909415/

Un encert de cursa i de muntatge, de producció i de timming. Potser els set o vuit que varen aparcar com el cul i que crec que alguna sanció administrativa s’emportaren de tornada un bon disgust. S’ha de mirar on s’aparca coi!

Amb quedo satisfet de veure que la nostra tasca és acceptada per la massa i espero i desitjo que perduri aquest feedback i puguem junt celebrar moment èpics, tendres, agònics i fantàstics.
Tinc clar que de vida només en tindré una, però en podré explicar moltes de vides. Les vides dels meus i meves romans i romanes, això i guanyar-me el cor dels meus companys de feina.
Sóc el primer que haig de gaudir per a transmetre aquest símptoma a la resta i amb molts em costa poc i d’altres gens ni mica.
Segurament a BESTTRAIL ara que ja els hi ha passat la ressaca de la cursa, calla Joan!!!! Que són les Santes i encara els queda traca!
Santa Juliana i Santa Semproniana féu la grossa que aquí queda força per a llargues estones!

Salut i muntanya amics i companys!

Fotogràf: Roger Correm.

By | 2018-07-26T19:26:51+00:00 juliol 26th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a Mitja Marató de Muntanya a Mataró, BESTTRAIL l’encerta de nou.

About the Author: