SÚRIA TO DEATH, el dh de la Copa Catalana 2018 made in DTD

SÚRIA TO DEATH, el dh de la Copa Catalana 2018 made in DTD

Felicitar l’organització del passat SÚRIA TO DEATH és el que toca abans no justifiqui el que es va viure amb la seva cursa, els riders i la nostre veu.
Les expectatives eren altes. Molt altes per ells mateixos i això tractant-se el primer any és apuntar alt.
Per a molts pilots era una cursa cega on tots, tret del corredor local que havia ajudat a fer dels 1.900mts una pista ràpida i vertiginosa gaudia d’una mica més d’informació.

El publishment diu que una imatge pot transportar-te a l’infinit, pot pensar per a tu i tu actuar perquè has caigut sotmès a l’impacte visual, seria com comprar pels ulls.

La manera de fer i ser et fa diferent i alhora igual als mortals i amb l’actitud dels amics de DH TO DEATH puc assegurar que la cursa de descens en btt i puntuable per a la copa catalana 2018 estava feta amb molt de treball.
Sense els grans patrocinadors que sovint ajuden a curses consolidades i amb una infraestructura sobradament pensada ens trobem després de xerrar amb el Cen (Jose) en diferents ocasions, ens plantem dissabte al village del show bussines i comencem a muntar.

Els entrenaments oficials ja estaven operatius i els 98 participants rodaven per un circuit desconegut. Dit pel guanyador Edgar Carballo, Muy estrecho!
Un dh nou és verge en roderes fins aquí totes d’acord, però si li sumes uns salts contundents i de nivell i un sector anomenat, la pared del tiempoets pots fer una idea després d’haver vist ja per les xxss les imatges dels salts del drop de sortida amb la super calavera incrustada i aportant aquella punta de pebre, de control sobre descontrol.

Bon nivell però no tots/es els habituals pilots de la copa catalana. Juliol és data optima per a vacances i bikes parks, platges, piscines i xiringuitos així que tampoc es va trobar a faltar a ningú en especial.
Amics del mundillo de les curses i coneguts de coincidir al Castledown, aquí vaig conèixer als DH TO DEATH.

El guanyador ens deia que va ser una cursa genial per a preparar el Marisquiño de Vigo i la propera cita de la World Cup a França, entre d’altres respostes i bones intencions.

Edgar Carballo al habla…

Anem per feina. La cursa en sec del de sempre, en el que la pols i la pedra serien el teu company de baixada i on dificilment faries un tiempazo a no ser que siguis un Isaac PerichEdgar Carballo, Aaron Querol…. Aquests tenen el ritme a la sang i no dic que els altres no, però els objectius obren la gana dels teus somnis i de voler arribar on pretens arribar.

La cursa tenia tota la pinta de disputar-se en l’Edgar Carballo i el de Can Perich. Doncs tal qual primer i segon respectivament en categoria elit.

Dissabte amb un concursa de salts suspés degut a les fortes rafages de vent que posaven en risc la seguretat del pilots que, un cops acabats els entrenaments del dia podien optar a participar en un concur de Whip‘s i Best Tricks a la zona d’arribada del dh. Evidentment sortint des d’aquí.

Aquí teniu més fotos….Son molones ehh!! Make in Lipesproductions https://www.facebook.com/lipesproductions/photos/?tab=album&album_id=651778941863453

Aquí teniu la resta de info com els cronos i les diferents opinions que s’han creat arrel de porposar una cursa més si, però diferent. https://www.facebook.com/DHTODEATH/

La clau serà si l’any proper canviará la data, per seria la millor opció.

Res més, aquí va tot molt de pressa, la meva vida també i tot i tenir una bicicleta de descens, fa dos anys que no la toco, Per sort la vida em permet seguir vinculat a un món fet al marge de molts inconvenients.

Gràcies DH TO DEATH per ser valents i tossuts, sou excepcionals!

 

By | 2018-08-02T00:04:05+00:00 agost 2nd, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a SÚRIA TO DEATH, el dh de la Copa Catalana 2018 made in DTD

About the Author: