TAYMORY XTRAIL SERIES MATARÓ, Consolidació lineal.

TAYMORY XTRAIL SERIES MATARÓ, Consolidació lineal.

Repetir l’inici d’un circuit de curses i tancar-lo és símptoma de què anem pel camí desitjat, i des de Mataró iniciàvem la quarta edició de les TAYMORY XTRAIL SERIES que organitzen SPORTS EVENTS 360º.
Moltes cares conegudes i un company del poble que m’acompanya i que prendrà part de la WALKER 6K, una misèria per a ell que està acostumat a tirades, amb això i tot, gràcies pel cop de mà Hicham.

Amb gent coneguda d’altres curses, amb professionals que coincideixen amb tú en dia de feina i amb l’experiència de ja haver locutat aquesta cursa un any abans. Les fotos de FOTOS CURSA  i de l’Edgar Fotosport son les oficials.

Us deixo aqui algun enllaç  https://www.facebook.com/pg/edgarfotosport/photos/?tab=album&album_id=790526637815121

Dit això i amb prop de 600 corredors i corredores vinguts de diferents poblacions i de regions i països llunyans és d’entendre el perquè aquest circuit de tres curses esta tan consolidat.

Gerard Martínez (RONHILL) amb 1.53.45 s’imposava a la XTREM per davant del segon classificat Javi Delgado (C.A. TAYMORY SPIRIDON1:55:41 i el Tinerfeny Rafa Bethencourt (Tenerife Trail) com a tercer classificat amb 1:57:25.

En categoria fèmina les més rapides en la distància llarga XTREM 26k varen ser:
Eva Mesado (RUNNING VIGIA) 2:17:11,seguida de Neus Rosiñol (BRAVO TRAIL2:23:29 i la tercera classificada, la Camprodonina Imma Boada (RONHILL2:25:22.

La resta de cronos els teniu a l’enllaç:  http://taymoryxtrailseries.com/xtrail2017/classificacions/

Més fotos de FOTOS CURSA: https://www.facebook.com/pg/FotosCursa/photos/?tab=album&album_id=2073323446013010

Ultimament hi ha la tendencia a boicotejar curses, no sé qui és l’ideoleg però no sempre s’en hen surt, i tot i que posar en risc a tanta gent a la muntanya és una animalada per qui treu cintes o les amaga o el que és pitjor modifica la seva situació estrategica per a fer perdre el temps i la cursa a qui la disfruta i la paciencia i els nervis a qui la organitza. Cada vegada hi ha més recursos per evitar-ho , perpo és complicat i a Mataró tret d’un home que confonía als de la Walker en una cruïlla, podriem dir que va ser una cursa neta.

Comento això àmpliament perquè també és sabut que els corredors/es es perden sols, a vegades per la seva manera d’interpretar la senyalització , d’altres perquè directament no s’hi fixen gaire i alguns que són més intel·ligents i miren de col·locar-se entre algun grupet i si es perd, que no sigui sol/a.

Cursa sense incidències destacables, millores significatives en la nova proposta de fer la sortida de la XTREM des de Santa Agnès de Malanyanes a la mateixa hora que la SHORT des de Mataró, un encert.
Transport de bus pels de la XTREM, servei de transport de bossa de recanvi, bons avituallaments i uns voluntaris molt disposats, aquest vénen de Terrassa i us asseguro que no paren!

Desitjar una ràpida i bona recuperació a l’Uri, un corredor dels SpiridonTaymony que ha passat per una de les pitjors experiència que pot viure un mateix, i que vàrem recordar diumenge amb tot el seu equip a la zona de podi rebent el premi als dos millors equips, XTREM i SHORT.


Hi ha bona salut en aquestes curses i de ben segur en aquest circuit, la gent viu la vida i mou en cor.
Fins a la següent el 15 d’Abril des d’Alella, la segona prova del circuit i aquesta també amb D.O.

Anem justos de temps i teiem les cròniques un pel just també, si al cap de setmana hi ha doblet, imagineu-vos.

A córrer!

 

 

By | 2018-06-11T22:04:24+00:00 febrer 28th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a TAYMORY XTRAIL SERIES MATARÓ, Consolidació lineal.

About the Author: