TRAL RUPIT, per ordre del senyor Alcalde!

TRAL RUPIT, per ordre del senyor Alcalde!

Rupit és d’aquells pobles que has de conèixer i explorar. Jo hi he fet nit en dues ocasions i en diferents hostals, però em faltava viure una gran experiència en aquesta meravella de postal en forma de poble. Ser speaker del Trail Rupit enguany em feia molta il·lusió. Tenia molt marcada aquesta data al calendari.

Com de costum, aquesta tampoc és una cursa més tot i ser aquesta la segona edició.
T’adones que pot ser un gran dia sols amb el pensament, creieu-me que va ser així. Volia sentir el mateix que he sentit a Vallgorguina, Setcases, Ribes de Freser, Salardú, Sant Celoni, Alella, Hostalric, Vinaixa….. Doncs vaig sentir-ho! I en aquests instants de reflexió (amb notes guardades) em pessigo perquè de nou, haig de reconèixer que sóc un privilegiat.

Hi havia l’inscripció topall desitjada per l’organització, uns 250 corredors que varen xalar de valent en un entorn de tal bellesa i sensibilitat natural paisatgística. En un moment o altre havia de viure en aquesta modalitat del running l’experiència de locutar una cursa i tractar de romà a una atleta del nivell mundial de Núria Picas.

La mafía surt quan fa sol, però sempre amb ulleres!

Sí, això va ser emotiu i alhora va ser especial, i d’alguna manera amb l’ajuda de totes les romanes i romans sota l’arc de sortida vàrem poder fer-nos la tradicional selfie amb els presents que agraïen com un servidor la presència d’un mite vivent del trail.

Amb tres distàncies per a poder acontentar a tots els inscrits, LONG– MEDIUM– SPRINT (32/20/12)
Els homes més ràpids a la LONG TRAIL RUPIT eren ja uns noms amb pedigrí i amb títols nacionals federatius assolits.
Issac Riera Castro (COMPRESSPORT) 02:48.42 s’imposava a la LONG32K seguit de Marcel Gual Angujar (INVERSEOWNAT02:54:38 i Marc Aguilar Molist 03:04:56.

Isaac Riera (DP Fotògrafs)

Que va ser un passeig per uns no vol dir que ho pugui ser uns altres, de fet la gràcia d’aquest plantejament de varietat en distancies és que qui les corri les no les pateixi i si senti còmode.

Marcel Gual (DP Fotògrafs)

Aquí estem amb a la guanyadora de la distància LON,  Laura Boix Cardonés (TRCAREST) 03:46:52

Tantes cares conegudes per saludar a la sortida, que saps que si no ho has fet encara és perquè a l’arribada ho faràs, i amb la Mireia García (XTRAIL MONTSENY) entre d’altres, va ser tal cual. Encantat de cantar podis als guanyadors i guanyadores de les diferents categories i curses. Va ser atípic.

Sense podi però dalt del balcó de l’ajuntament de Rupit i amb la complícitat de la mateixa Núria Picas, que apart de guanyar a la distància Medium, va accedir a lliurar els trofeus a la categoria SPRINT Femines. Un detall i en un espai poc comú per a fer-hi cerimònies esportives.

Amb això i més, va ser una cursa neta i sense incidents, tret d’un ruc que espantava als corredors a l’entrada al poble i que rapidament l’Albert, alcalde de Rupit va també gestionar. Un cas també per fer-ne una crónica apart, quin alcalde tenen a Rupit! Un crack.

Aquí teniu les classificacions de totes les curses i categories: http://www.dsport.cat/ca/classificacions2.php?id_cursa=425

De fotos no en falten i també les teniu aquí: https://www.flickr.com/photos/dpfotografs/sets/72157694226478831/with/41615338492/ gentilesa de DP Fotògrafs.

Amb el Josep, el Joaquim i tota la magnífica organització un servidor va sentir el que tan procura cuidar i deixar clar al nostre web site. Si hi ha feeling i un feedback optim, el showtime és posible. Que de curses n’hi han moltes en món en va plè, però ser on et volen i voler ajudar a fer-ho com voler és sentir-te realitzat.

Com els meus romans, tots i cadascun d’ells per actitut mereixen un premi i aquest és la vida eterna en el corremon on convivím.

Desitjem que totes les cames dels nostres romans a Rupit es vagin recuperant per al seu proper repte, per mi no patiu…..Hi seré!

Gràcies Josep i Quim! Digau-lí a la gent de Rupit que ja poden descansar, això si….Espero fins l’any que be.

 

By | 2018-06-11T18:14:14+00:00 abril 25th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a TRAL RUPIT, per ordre del senyor Alcalde!

About the Author: