FIVE DUATLÓ PARTY BAIX MONTSENY by CTBM

FIVE DUATLÓ PARTY BAIX MONTSENY by CTBM

Aquest diumenge jugàvem a casa, tornàvem a locutar el Duatló de Muntanya. Cinc anys amb el club Triatló Baix Montseny de Sant Celoni. Difícil escollir l’intro d’aquesta crònica.

Començaré per la confiança i pel tarannà que m’uneix a gent coneguda, gent a la qual aprecies perquè és amb ells amb els que acabes fent vida, vida de poble amb gent amiga i grans persones dispersadores de valors i principis que compartim.

Era un diumenge fred pel que et deien els visitants i humit pels que som de la comarca del Baix Montseny. Dissabte la regada va ser important i l’enfarinada del Massís del Montseny era la millor prova. Cares conegudes, veïns assabentats i tocava fer el tradicional compte enrere.

Enguany però no es va poder oferir servei de cronometratge als participants, es una cursa popular i tothom com a minim va equipat, alguns fins les orelles sí!
Poc va costar fer entendre al participants (opinions personals apart) de les noves directrius respecte a classificacions, cronometratge, podis i cerimònies totes.

Dit això, el més lent vaig ser jo! Ningú em va cronometrar però juro per Sant Micro que del Village no em vaig moure!

 

En categoria masculina va guanyar el de sempre menys el primer any, el Sr. Camps va fer POKER!

  

El nanu de Sant Pere de Vilamajor, un gran! Un tio senzill, afable però competitiu i enamorat del “nostre Duatló”.
El Duatló de Muntanya és una festa popular, és un dia per a endinsar-te a l’esport que de fet és el missatge que vol transmetre el Club Triatló Baix Montseny. L’onada groga i negre fa anys sua per a diferents parts de l’estat representant el nom d’un poble, d’una comarca i d’una manera de fer.

Parlem de fer? Doncs fem-ho!

….i ho varen fer.

Les vegades que ho diem i no ens creuen, elles tenen el poder!

Poc més dir, aprofitem la retallada en publicacions de resultats per recordar que els clubs, entitats esportives i bones persones que eviten que la gent es quedi al sofà mirant ves a saber què a la tele, ells defensen la pràctica de l’esport i no pas per fer-ne un negoci. Per això i si no retallen en contaminació acústica seguirem posant veu a on pensem hem de ser.

Això si a falta de cerimònia de podi, varem fer un sorteig amb onada i claca, no es broma no!

SORTIDA V DUATLÒ DE MUNTANYA DE SANT CELONI

Aaaaahhhhhhhhhhhh ara no ens digueu que no en sabieu res…

Aquest es el guanyador del sorteig de la Bike Road que es va rifar, gentilesa de Anima’l Bike Store.

Vinga doncs totes les fotos aqui i fins que no es pengin al web del Duatlò de Muntanya.

https://www.facebook.com/duatlosantceloni/?fref=ts

Pasen el dies i tornem a veure’ns, d’això es tracte de que si ens veiem…gaudim, vivim i fem vida!

Gràcies Club Triatló un any mes per confiar en aquest humíl domador de romans/es per engrescar més si es pot a les feres convocades.

Gràcies com no a tots els col·laboradors, voluntaris, Ajuntaments, Institucions i d’altres per ajudar a l’organització i a facilitar les tasques solicitades.

Ens veiem a Alella amb la segona prova de les Taymory Xtrail Series!

 

 

 

By | 2017-04-03T21:06:18+02:00 abril 3rd, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a FIVE DUATLÓ PARTY BAIX MONTSENY by CTBM

About the Author: