2ª Cursa Solidària a La Mina (Sant Adrià de Besòs)

2ª Cursa Solidària a La Mina (Sant Adrià de Besòs)

Ja estem acostumats al tipus de proves esportives que coordina Run Magazine, però la d’ahir diumenge va ser una experiència difícil d’oblidar. No tant pel tipus de cursa sinó per la ubicació de la mateixa.
El barri de la Mina a Sant Adrià de Besòs el tenim tots/es plegats massa estigmatitzat. No hi ha per tant!

Com a tot arreu hi ha de tot, gent sana i gent tòxica. Nosaltres avui us parlem dels grans herois que té aquest barri, ells van fer-nos el camí facil i en tot moment eren allà pel que calgués.
Des de el regidor d’Esports, el Juan Carlos Ramos a la Presidenta i companys /es de la Plataforma d’Entitats i Veïns/nes de la Mina, els voluntaris, els col·laboradors i com no els atletes, que sempre son els veritables protagonistes.

Per davant, una cursa urbana que incloïa el tram de la llera del riu Besòs i que amb els 5km o 10km com a distància a recórrer presagiava que seria amb sortida llançada i on el treball de llebre seria la tònica.
Corredors/es en un estat de forma excepcional barrejats antre la massa popular que acudeix cada diumenge a les curses populars que és celebren a les nostres contrades.

La tradicional selfie amb els nostres romans.

En categoria masculina absoluta dels 10k els tres més ràpids varen ser:

Javier Gracia Jimenés (RiosRunning) 00:36:28s.
Alejandro Vera Baeza (RUN Team)       00 36:55s.
Oscar Carballo Vazquez (Saúde Lugo)  00: 38:24s.

Fotos oficials by Natascha Chekannikova .

Podi masculí absolut distància 10k.

En categoria femeninas 10k, aquestes varen ser les més ràpides del matí:

1º Francisca Pons Benejam    00:46:42s.

2º Emerita Llori                        00:49:50s.

3º Roser Blanco Gandara       00:50:46s.

Aquí tienu les clasificacions:  https://www.runmagazine.es/classificacionscursamina/

I com no les excel·lents captures de la Natascha Chekannikova :

https://www.facebook.com/pg/runmagazine.es/photos/?tab=album&album_id=714238708782739

Els que ja ens coneixeu jugueu amb avantatge d’entendre un mica el que fem, o millor explicat, com transformem la locució d’una prova esportiva popular o no amb aquell punt de dinamisme que t’ajuda sempre a fer especial i diferent cada cursa, qualsevol village i sovint amb diferents companys de feina.

Coincidir amb el David García de Triescicling Timing Race va ser la repera de les coincidències. Algun dia em portarás a una Big Race Trail, n’estic convençut…..

Amb Run Magazine vaig iniciar-me en la locució de curses d’asfalt i sembla que desprès de la Milla Solidària de Valldoreix i la Cursa Solidària a La Mina, ens haurem de preparar de valent per a la següent batalla, tindrem una cita el pròxim 11 de Juny amb la Cursa Besòs-Maresme. Ahir un cop desmuntat el set de locució en vàrem començar a parlar més seriosament. Això vol dir dues coses.
A_ La gent vol córrer i per això hi ha tantes curses.
B_ Sense la gent que hi participa, l’ho nostre no tindria sentit.

Sigui com sigui nosaltres estem encantats amb els amics que fem cada cap de setmana que tenim locució. Ara parem per a preparar nous reptes, dels que us mantindré ben informats perquè no perdeu el fil de res.

Moltes gràcies Run Magazine per tot plegat!
Gràcies Natascha i David per ajudar-nos a fer la nostra tasca més professional.

Marxem de La Mina amb la voluntat de repetir i seguir aprenent d’una gent que amb la ment oberta pot alliçonar-te amb el seu coratge i valentia.

By | 2017-05-22T10:49:13+02:00 maig 22nd, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a 2ª Cursa Solidària a La Mina (Sant Adrià de Besòs)

About the Author: