41a CURSA A SANT RAMON, adéu-siau Agost!

41a CURSA A SANT RAMON, adéu-siau Agost!

Amb la tradicional Cursa a Sant Ramon del passat dissabte acomiadàvem el mes d’agost. Tornar a Sant Boi de Llobregat sempre és un plaer i de la mà del Club Atletisme Sant Boi un honor.

De nou aquesta explosiva cursa serveix per a reprendre la temporada de curses, tant pels corredors i corredores com per a mi, les vacances han durat massa enguany.

 

La cursa tenia un punt d’innovació molt ben trobat i això ajudava a obrir la cursa a més públic del que és normal.
La proposta de la Vertical Race de 2.5km era la novetat i amb sortida a les 20:00h els gairebé 35 participants d’aquesta modalitat estrenaven així una rapida ascensió a l’Ermita de Sant Ramon.

 

 

Un altre dels canvis significatius eren les bosses dels participants, una bossa feta de cotó servirà a partir d’ara com a eina per encabir les nostres compres pel barri. Fem ecologia entre tots, els qui en fem difusió, els que mouen a la gent i el consumidor. Cal seguir en aquesta línia i suprimir el plàstic que genera una cursa, de mica en mica ho tindrem!

El guanyador de la distància llarga de 5.5km, l’Aleix Cunillera (Flexor Trail Team) amb 00:22:54 s’imposava per davant de Carlos Lancharro 00:23:14 (Corresolidaris) i d’Adrian Asensio (NO TE PARES02:23:50.

El de l’Hospitalet i jo tenim una relació especial, a part de què sempre que coincidim acaba guanyant la cursa, és l’ideòleg i creador de Petjada Verda, el moviment imparable que ha arribat per a canviar els hàbits de consum a les curses fomentant la retirada de plàstic a la natura i sobretot la desaparició de residus en el medi ambient, aviat veure la llum un projecte que compartim amb més actors implicats. Ens hi va el futur.

Pel que fa a la categoria de les romanes, la més ràpida va ser Noelia Jimenes (A.E Pratenc) amb un 00:27:44 que s’imposava en claredat a la seva perseguidora, la marroquina Hashna Bahom Cornellà Atlètic) 00:28:22 i de la tercera classificada Patricia Galdames (A.E. Pratenc) 00:31:11.

A la Cursa a Sant Ramon tocava córrer inclòs per a mi, donat que la sortida es feia a l’Estadi Municipal d’Atletisme Constantí Miranda i la pista d’accés que puja a Sant Ramon té una forta pendent i calia desplaçar-hi amb un comboi de vehicles de l’organització.

Una llastima que el timming no em permetés fer també les sortides de la Vertical Racem’hagués agradat molt fer sortir als romans una mica més encesos.

 

Els tres primers classificats en categoria masculina varen ser:
1er Albert Lopez Font 00:12:12
2on Pepe Sanpedro 00:12:28
3er Alejandro Martin 00:13:03

 

Pel que fa a les noies la cosa quedaria també molt collada, quedant així:
1era Claudia Martin Rodriguez 00:17:25
2ona Maria Helena Gaeta Monleon 00::18:10
3era Mamen del Casetillo Acevedo 00:18:13

 

La resta de cronos els podeu veure aquí, els de Lasttiming mai deceben.

https://www.toprun.es/stats/41a-cursa-a-sant-ramon-2019/clasificaciones

Totes les fotos les podeu veure aqui:

https://bandid.es/evento-temporada/41-cursa-a-sant-ramon?fbclid=IwAR2JTl1Mx6XfhWV0RRO0yRY8fh5EagUKv5wJlvafUpctFriZOqd1ZHvx-0k

A totes les persones que fan possible curses com aquesta els hi devem molt, a part del temps que comporta organitzar curses com aquesta, també cal tenir una vocació i molta paciència.
Gràcies als qui feu realitat any rere any que aquesta cursa no perdi mai la seva essència.

Enhorabona a tots els corredors i a les corredores que varen acabar amb èxit la cursa. Vull també destacar la funció d’un grup humà com són EGOISMO POSITIVO que varen prendre part també rellevant-se per a poder complir l’objectiu de la Raquel. Veure i conèixer la gent que fa possible que les persones amb problemes de mobilitat reduïda puguin també de manera inclusiva viure moments molt emotius.

 

Enhorabona Alex Parreño! Ets un grande també amb el micro, però amb el moviment esportiu i social que arrossegues encara descobreixo una persona més magnifica. Sensacional!

Bé amb aquestes últimes paraules, us dic fins aviat!

Salut, pau i muntanyes!

By | 2019-09-03T10:38:09+02:00 setembre 3rd, 2019|Sin categoría|Comentaris tancats a 41a CURSA A SANT RAMON, adéu-siau Agost!

About the Author: