CHRISTMAS BIKE, Ho ho ho del bó!

CHRISTMAS BIKE, Ho ho ho del bó!

Ahir diumenge fèiem la desena cursa de l’any amb l’staff BESTTRAIL i de la mateixa manera que el vàrem iniciar amb bon peu el 2 de febrer amb la UTMC, amb la CHRISTMAS BIKE de Mataró tancàvem un any molt heavy.

El canvi en la data és un bon símptoma, els canelons de Sant Esteve ens feien anar a uns altres una mica de corcoll. Les festes nadalenques són per acompanyar-te amb els teus.

Podríem dir que la cursa d’ahir era el tancament de temporada per a molts i com no un comiat merescut sobretot pels que pedalen tants quilòmetres amb l’objectiu de poder assolir el seu repte. Uns més professionalitzats que d’altres també, però sense perdre en cap moment l’essència de ser una festa i alhora un desafiament pels 350 inscrits que varen xalar de valent i varen patir en parts iguals amb un circuit que no deixava ningú sense resposta.

 

A causa de una plaga invasora que afecta als pins del Maresme Tropical i els debilita deixant-los sense escorça ni defensa per a suportar les llevantades o els forts vents que varen venir de ponent fa pocs dies. Aquest efecte dòmino de la natura va provocar que s’hagués d’optar per un pla més ètic i racional i descartar el pas continuat per a zones amb gran afectació d’arbres caiguts era la clau.

 

Una pedalada festiva per a tots i especialment pels guanyadors absoluts que repetirien victòria a la cursa d’enguany. Ciclistes com ells que surten amb la seva bicicleta de muntanya des de Badalona per anar a guanyar una cursa i després de nou pedalant, tornar cap a casa més content que un gínjol.
La Sonia Quiroga i l’Ever Alejandro López són això, ciclistes apassionats com molts ho som, però si vols guanyar has de tenir un punt d’implicació superior a la resta.

 

Els 30km i 961+ de la POTA NEGRA feien justícia i marcarien el ritme de cursa on un grup de 6 bikers s’escapaven amb molta solvència mentrestant al darrera hi havia una mica de tot, també espectacle i sobretot una voluntat de seguir fil per randa totes les fites que BESTTRAIL havia disposat. Sorpreses, increïbles vistes, corriols infinits i sobretot molta cura en el marcatge, quelcom que pots comprovar a les diferents assistències a reunions d’equips de abalisament i amb el protocol intern que t’indica en tot moment que el marcatge és cosa seria, determinant sempre.

 

Aquí teniu algunes fotos dels dos caçadors de visor d’ahir, el mestre Jordi Santacana i el Noi del Bosc, Pau Aguilera varen fer de les seves i és clar….. Llavors surten els fotons que surten.

https://www.facebook.com/besttrailevents/

En el terreny competitiu les guanyadores categoria absoluta en els km 30 varen ser:
1a Sónia Quiroga
2a Carla Boj
3a Susana Valera
Pel que fa a els tres romans voladors i que varen rodar pràcticament els primers 18km junts, varen ser:
1er Ever Alejandro Gómez
2on Jaume Casals
3er Jordi Espinar

També hi havia una distància curta de 18km amb uns 630+ que pels que volien anar de cara era ideal per marcar un ritme ràpid i sense treva d’inici a final, tot i que algú punxava o veía el hombre del mazo en alguna rampa.

Els homes forts de la CORRIOLS INFINITS varen ser:
1er Hug Manté
2on Sergi Giol
3er Marc Pujol

I en categoria fèmines les romanes que assolien podi:
1era Brenda Teixidó
2a Paz Algar
3era Sílvia Roca

La resta de classificacions les teniu aquí: https://www.christmasbike.cat

Un altre dels que considero encerts de cursa, és la de permetre que hi participin E-Biikes. Altra cosa és que s’hagin de fer podis per a totes les categòries másters així com a les bicicletes elèctriques on ja tenen un extens calendari de curses amb aquesta possibilitat. Però no pots dir mai blat fins a tenir el sac ple i ben lligat.

 

Enhorabona organització, voluntaris i sobretot a tots els/les bikers que ahir us vàreu encomanar a no sé quin coi de Sant per acabar una cursa que “il Capo” Tutusaus va idear, pensar i gestionar amb un molt bon coneixement del territori. A tots els qui no vaig poder veure perquè estàveu enfeinats a la muntanya també us vull felicitar, sou uns sherpa‘s top.

 

Amb aquestes quatre lletres vull anar liquidant l’última crònica de l’any, dubto molt que demà després d’acabar la locució de la Sant Silvestre Navatenca i entre el sopar i les campanades pugui escriure res.

Com deia a l’inici, aquesta ha sigut l’última cursa amb un staff que considero també una família, ens cuidem els uns amb els altres i això és bonic i promet seguir així en un futur immediat.

 

Amb 10 curses i amb companyes i companys tan ben parits tanco un any també espectacular per a mi pel volum de curses i feines diverses que he anat fent pel camí, compartir-ho amb aquest staff és el mínim, sense ells/es no tindria tanta experiència.

Bon any a totes les persones boniques que em trobo i que m’heu acceptat en el vostre món boig.

PD: Navata, si sabe como la lio…..Pa que me invitaaaas!

By | 2019-12-30T11:46:51+02:00 desembre 30th, 2019|Sin categoría|Comentaris tancats a CHRISTMAS BIKE, Ho ho ho del bó!

About the Author: