COPA CATALANA BTT INFANTIL, tot per als mes petits, menys les presses.

COPA CATALANA BTT INFANTIL, tot per als mes petits, menys les presses.

Un cop més ens enfilem a la fosca i ens dirigim a La Torreta (La Roca del Vallès) amb els amics del Club Ciclista La Torreta Bike.
Tinc feedback ràpid i sincer amb aquesta gent i una vegada més surto convençut que tornaré l’any vinent.
Dissabte teníem el gust de tornar a posar veu a la Copa Catalana que ells organitzen desde fa 6 anys, i la veritat que hi tenen la ma trencada. Coneixen el territori que com s’entén no ha de ser excessivament llarg, ja que els participants eren ciclistes nascuts entre l’any 2004 i 2012.
Les categories eren:
Prebenjamins-Benjamins-Principiant-Aleví-Infantil.
Veure les joves promeses del ciclisme de muntanya federat m’omple de joia i de meravellosa sensació emocional. No us podeu arribar a imaginar com ho gaudeixo, com m’agrada fer-los protagonistes a totes i tots. Ho tindran tot en aquesta vida, però el que no han de tenir és pressa.

Uns amb clars objectius i aplicats, i d’altres amb la innocència i aquella voluntat de acontentar als pares que segurament són ciclistes o ho eren en el passat. Com sigui, puc assegurar-vos que juntament amb els arbitres de la Federació Catalana de Ciclisme que tenien feina a ordenar al caixó de sortida amb les fileres segons classificació general de la Copa Catalana, intentàvem fer la feina i com l’any passat ho varem fer plegats.

Algunes imatges, no en vull compartir gaires al meu web per allò de la llei de menors… Així que millor us deixo un link i tal. https://www.facebook.com/profile.php?id=100011388233404

L’organització tenia la missió de fer-ho com sempre i com sempre ho varen fer molt bé.

Un circuit de 2,300mts per els més grandets i pels peques un de 600mts on podien pedalar amb un dorsal i participar a la festa per ser-ne els protagonistes.

Per mi aquesta cursa és un esdeveniment dels que agraeixes tenir i en el que cap factor extern et perturba la feina, és tant senzill posar el micro a l’aire i cordinar els temps que t’adones que com ordenadament succeieix el que ha de suxceir.

Amb això aquí teniu una imatge del compte enrere a la sortida dels més grans, els infantils.

Fotografía: Feliu Vilalta.

En categoria INFANTIL MASC:
1ºSergi Galvany
2ºMiquel Morales
3ºAdrià Franquesa

INFANTIL FEMINES:
1ªMarta Cano
2ªNicole Castillo
3ªZaira Boter

ALEVINS MASC:
1ºMatisse Van Kerckhove
2ºCesar Da Cunha
3ºAdrià Pericas

ALEVINS FEMINES:
1ºLaia Galvany
2ªTania Pazos
3ªMireia Padrós

BENJAMINS MASC:
1ºSergio García
2ºMartí Collell
3ºRuben Caballero

BENJAMINS FEMINES:
1ªEmma Andreu
2ªBeth Risalde
3ªZaira García

PREBEJNAMINS MASC:
1ºMarcel Costa
2ºGerad Peréz
3ºNil Moano

PRE-BENJAMINS FEMINES:
1ªBerta Montero
2ªNoemí Faro
3ªCesca Comas

PRINCIPIANTS MASC:
1ºSeff Van Kerchhove
2ºMarc Faro
3ºMarc Albadalejo

PRINCIPIANTS FEMINES:
1ªLaia Rodriguez
2ªNoelia Vergara
3ªClaudia Montero

Aquí em teniu amb el Juan Peréz Verdejo, un noi que sembla que això dels pedals li agrada tan que és campió de Catalunya de Ciclocros i BTT , campió de la Copa Catalana Internacional, campió del Super Cup Massi i campió del Super Prestigio Espanya. Un crack el nanu que va fer de cap de cursa per fer training.

 

 

Gràcies familía de La Torreta Bike, si us plau no deixeu de ser com sou.

By | 2018-09-17T19:38:03+02:00 setembre 17th, 2018|Sin categoría|Comentaris tancats a COPA CATALANA BTT INFANTIL, tot per als mes petits, menys les presses.

About the Author: