Duatló de Núria, bona tornada i millor cursa.

Duatló de Núria, bona tornada i millor cursa.

Diumenge teníem una nova proposta que fins avui dia no havia arribat, he posat la veu a  quatre duatlons però mai a un duatló de muntanya. I va ser tal com ho visualitzava dies abans d’anar a Queralbs.

El Ripollès és un marc incomparable per a la disputa d’una prova d’aquest caire i potser sols amb una baixada més tècnica es podria millorar la proposta, però això ja serà en una altra edició.

 

 

La possibilitat de participar en parelles o feia més atractiu donat que en alguns casos els duatletes ferien la transmissió en la que es defensaven millor. Amb sortida des de l’Alberg la Farga a Queralbs a les 08:00am.

Els bikers farien la primera secció de btt amb els 12.5km per la pista principal de Fontalba a 2.074mts. En aquest punt amb els estands preparats i enumerats per a col·locar la bicicleta i fer el corresponent relleu amb el company/a per enllaçar la segona transcisió de trail running.

 

 

L’ascens al Puigmal esdevindria decisiu per a poder mostrar les cartes dels duatletes. Molt de mèrit el que varen tenir aquells que participaven individualment o que s’estrenaven per primera vegada fent trail. Va ser una cursa no competitiva però que podria perfectament encaixar dins d’un programa de duatlons amb el suport de la federació corresponen.

 

 

Nivell no en va faltar, de fet hi havia pros del trail mundial, catalans i bona gent com el Jordi Gamito que venia a veure a uns amics i aprofitava per estirar cames per un dels patis de casa seva, ja sabeu que aquestes selectes persones necessiten dominar-se mentalment corrent per a totes les muntanyes.

Bones vibracions amb els participants i això es deu al fet que amb molts hem coincidit en alguna que altre trail o pedalada, aquesta és la part més enriquidora de la meva aportació i presencia a diferents esdeveniments esportius. Acabes fent grupeta amb els romans i romanes i crec que no deixo de ser imparcial quan els mostro la meva voluntat de saber-ne d’elles o d’ells i desijant sempre els millors exits esportius i personals, bona gent hòstia!

 

 

De la mateixa manera que amb la secció 1 de btt i que va servir per estirar el grup, la pujada al Puigmal (2.913mts) es faria dins d’un clima normal per elquè suposa el desnivell i l’aparició de bancs de boira amb una baixada sensible de les temperatures però sense arribar a patir en cap moment per episodis d’hipotèrmia, era la fresqueta d’estiu Joan,! _Em dein.

Bones sensacions per a tothom i cap incident de cursa destacable, ni lesions ni caigudes ni pèrdues d’orientacio.

Especialment per a mi aquesta era una cursa nova i sense haver viscut anteriors edicions puc dir que aquesta ara te el segell “made in BESTTRAIL”. En tenia moltes ganes francament de tornar a sentir el caliu d’aquest grup humà, darrerament a banda de que a algú li hagi pogut interessar evocar porqueria al cuatre vents, ens toca seguir fent les coses com cal.

Volia tornar a veure els ulls d’il·lusió dels meus companys i companyes de l’staff. El sentiment de pinya sempre hi ha sigut i potser s’explica quan ets dins i ho veus amb els teus propis ulls.

No em negareu que els Official Photograper’s son de lo milloret que hi ha, oi?

 

 

Tornem a la cursa i ho fem amb la tercera transcisió i de nou hi hauria més canvis en les posicions generals. És moment de fer relleu o d’agafar de nou la bicicleta per tornar a Queralbs i proclamar-se finisher.

Aquí teniu les classificacions per parelles:

https://drive.google.com/file/d/1ZFRN2oLTeYw2N4j_OK0nLsPWr7j-Bmf5/view?fbclid=IwAR3H19_4X0zSzS2Xo6xxGjm5lFdC3plzO0Xg0dcqlc9F8ipGDiulm-AoC78

I aquí les individuals:

https://drive.google.com/file/d/1lvasUAGUjUJ6kO9TNvPdNLyDYv-GtA54/view?fbclid=IwAR2X7uiiGA7qN0RBKJJoMN1H-HDeAsFYSqbkX94Ar7056uckYmjz4OvlLE0

 

Una foto dels podis femeni individual que varen fer l’equip de Village situat a l’interior de l’Alberg la Farga.

De fet cal agrair al seu propietari les facilitats disposades a l’organització i als protagonistes.
Tot un personatge el Genís Coll, però és inofensiu em va dir…..

 

 

El món és un mocador, després de més de 18 anys em vaig trobar a un antic company de feina. Un gust i alhora una sorpresa descobrir en plena entrevista al bo d’en David.

Com us deia anteriorment i sense que valgui d’excusa per a no publicar noms de les guanyadores i guanyadors, però sí que vull fer un recordatori a un company que malauradament el diumenge feia 10 anys que ja no hi és físicament entre nosaltres, emocionalment però el sentim molt a prop nostre cada dia. Sempre present Xavi Novell, l’autèntic Maasai de Sant Celoni i que amb el seu llegat i la seva carismàtica persona i figura va provocar el naixement dels Massais del Montseny. Va per tu!

Tornar a coincidir amb persones tan ben parides com el mestre Santacana que ens regala les espectaculars captures de costum. També entre l’equip de producció de la cursa hi teníem el Pau Aguilera, aquest cop no va estar a meta fent fotos d’arribades o podis, la muntanya el necessita també!

Així com l’abraçada amb el Pere, amb la Barbara, la Judit, el Pekas, en Josep Maria, la Manuela, el Manuel, el David, i perdoneu-me si em deixo els vostres noms, però és que la família BESTTRAIL és més que noms propis, és la suma dels esforços de totes les persones qui conformen l’staff a cada cursa el que fa possible una cursa perfecta com el Duatló de Núria.

 

Fins aviat companys/es!
Fins a sempre romanes i romans!

Salut, pau i muntanyes!

By | 2019-09-24T15:03:42+02:00 setembre 24th, 2019|Sin categoría|Comentaris tancats a Duatló de Núria, bona tornada i millor cursa.

About the Author: