IV DUATLÓ DE MUNTANYA a ST. CELONI

IV DUATLÓ DE MUNTANYA a ST. CELONI

12745421_1553423514986248_4319907777379980936_n

Aquest diumenge tornem a “liarla” amb els amics del Club Triatló Baix Montseny.

Presentarem el IV Duatló de Muntanya de Sant Celoni. “THE DOUBLE RACE”

Amb les inscripcions tancades a començament de setmana, els més de 200 inscrits gaudiran de nou de l’esport en la seva vessant multí-disciplinar. Amb el tradicional compte enrere com a tret de sortida, els participants iniciaran la cursa amb els primers 5km de Running. Inmediatament retornaran en sentit contrari a la sortida per encarar la primera transició. En aquest moment tot el desplegament del muntatge de cursa estarà “on fire” i el públic assistent viurà com cada any els moments més tècnics i de màxima presició com son les transicions. Espectacle pur i dur!

Els 18km en BTT un any més seran al pulmó del Montnegre, la entrada com sempre per Can Draper, Olzinelles. Enguany amb les ultimes plujes, el terreny es presentarà amb unes condicions força húmides i amb zones tècniques on el fang i les arrels poden esdevenir un factor important per els duatletes que aspirin a ocupar les primeres posicions. En aquest tram de BTT els participants trobaran l’avituallament bàsic per tal de encarar la segona i ultima transició.

De nou i amb les primeres posicions en les categories Masculina i Fémines ocupades per els més entrenats, la segona incursió als boxxes i la posterior sortida per efectuar els darrers 2.500 metres de tram Running, determinarán qui pot aspirar a batre al dues vegades campió i Sub-Campió de Catalunya de Duatló, l’Albert Camps del Club Medina Triatló.

De la mateixa manera la Núria García corredora de l’escuadra local, voldrà emular l’Albert Camps i conseguir el seu TRIPLET. La Núria defensa els colors del Club Triatló Baix Montseny, recordem que va ser la guanyadora de les dues anteriors edicions. Molta sort súper-crack!

Val a dir que el DUATLÓ DE MUNTANYA de ST. CELONI s’ha convertit en una cursa de prestigi a nivell territorial. Son molts els equips i clubs que cada any acudeixen a una cursa consolidada tot i no ser puntuable per a cap campionat i/o lliga.

Noms com el de Belén Rubiella, Pere Amadó i Ignasí Prat entre d’altres, representant el Baix Montseny i amb ells, corredors/es vinguts/des de les cuatre provincies catalanes…… Un paratge natural bestial…… Una cursa d’alt nivell particípatiu….. I un servidor no pot faltar a la seva cita anual.

Ens hi deixarem la veu!!

Molta sort duatletes! Això no ho para ni l’aigua!

Compte enrere…….

Speaker Events it’s come back on the race!

LOGO GIF

By | 2016-04-08T08:35:57+02:00 abril 8th, 2016|Sin categoría|0 Comments

About the Author:

Leave A Comment