LA TORRONADA, Calldetenes corre!

LA TORRONADA, Calldetenes corre!

Diumenge teníem un pla i aquest era posar veu a la cursa LA TORRONADA que organitza l’Ajuntament de Calldetenes, enguany una segona edició amb més de 250 participants.

De camí a Calldetenes i tot passant per Sant Feliu de Buixalleu (Grions) observo que el vent de ponent ha fet de les seves durant la nit,  bufava fort a les 06.00am.

Arribem a la Plaça 11 de Setembre i em reuneixo amb l’Òscar, culpable que la meva veu sones aquest diumenge a la cursa de 5km i a les Kids Races. Un luxe de tipus que em vol engreixar sigui com sigui, menja Joan! Com em cuides!

 

 

No era dia de botifarres ni d’esgarrinxar-se, no tocava trail tot i trobar-hi corredors i corredores que principalment corren aquests tipus de curses. El que sí que hi havia era molta cama d’atleta d’asfalt i sobretot dels que fan molta pista i tartan.

 

 

En categoria masculina el guanyador va ser Briç Jou, seguit de Jordi Romero Sallent i del tercer classificat Pau Moreno.

 

 

Pel que fa a les noies, la Sílvia Roca s’imposava a l’Adriana Fernández segona classificada i a Cristina Rovira.

 

 

Una llastima que l’Adriana no hi siguès a la cerimonia, avançar-la 10 minuts va ser un el motiu principal.

 

 

Les diferències entre els 20/30 primers corredors es varen augmentar en la segona volta del circuit urbà de 2,5 km i que amb les seves fortes rampes i baixades t’obligava a prémer l’accelerador des del mateix compte enrere.

 

 

Un gust veure com pugen de forts molts joves i sobretot com gaudeixen fent esport. Parlo amb molts participants i uns i altres consideren que estan contents dels seus cronos, també aquells que per primera vegada feien una cursa en la seva vida. Aquí teniu tots els temps, gentilesa de Dorsal Sport Time Chrono.

https://www.dsport.cat/ca/classificacions2.php?nom_cursa=LA+TORRONADA+2019&id_cursa=566

Una de les millors maneres d’entendre perquè un Ajuntament organitza una cursa popular és pel simple fet de voler una societat activa, això sense dubte és molt positiu per a la gent d’un poble. Siguin quins siguin els recursos, sempre cal vetllar perquè les entitats municipals i esportives que utilitzen les instal·lacions necessàries per a la cada esport, tinguin aquestes en les millors condicions.

Un poble sa comença per tenir un alcalde compromès amb la causa com el Marc, batlle de Calldetenes i que no es va voler perdre LA TORRONADA.

 

 

Una festa popular sempre ofereix un ventall de bons moments, i l’arribada del Joan que portava 10 sense córrer cap cursa va ser triomfal!

 

 

Enhorabona a tots els participants i com no als molts joves que varen implicar-se en un equip ben coordinat i que va fer que una cursa de format petit, tingués l’aspecte d’una gran cursa.

Gràcies organització per la confiança feta, per cert…. La coca està boníssima, igual que les mandarines i les taronges!

Que tingueu uns i altres unes molt bones festes!

By | 2019-12-23T19:05:05+02:00 desembre 23rd, 2019|Sin categoría|Comentaris tancats a LA TORRONADA, Calldetenes corre!

About the Author: