ROCACORBA, vaig anar a Gàl·lia.

ROCACORBA, vaig anar a Gàl·lia.

Ara ja han passat tres dies de la darrera cursa on vaig tenir la sort i el privilegi de ser-hi, la ROCACORBA de Klasmark feia i assolia la bonica xifra de 10 anys disputant-se des de Cant d’Adri (Girona) a pocs quilòmetres de la capital i això és un plus. L’entorn és espectacular i l’indret on es concentren els serveis de cursa és una maravella de la natura i a tocar d’un bosc d’alzines que et porta de pet a la muntanya, idílic més no poder.

 

 

Per a un servidor va ser una experiència ben profitosa i placentada, a part del desig de provar-me professionalment amb nous reptes, noves curses, nous campionats i copes, sempre he tingut ganes de veure els ulls dels corredors i corredores que corren una cursa de Klassmark i ara ja sé quina llum fan i que provoquen en els esportistes aquests gironins.

Tenia una missió encomanada i crec que la vaig assolir amb escreix i amb la sintonia que havíem acordat concretament amb el seu speaker oficial, l’Oriol Millan amb qui faríem un tàndem i com no amb el “Capo” Gerard Freixes.
Tant de bo sigui la primera de moltes aparicions amb ells i pugui anar coneixent més a la seva gent i al seu staff.

Una de les coses que vaig percebre és que hauria d’aprofitar part del meu repertori que em serviria per començar a tenir present i recordar en forma de speech‘s que allò era totalment diferent del que havia vist fina ara. Sabia que anava a Gàl·lia i tot i trobar-me molts romans que ho normalitzaven tot, em vaig impregnar del suc màgic (no el de taronja natural que també estava de luxe) amb el que reguen els de Klassmark aquesta cursa tan peculiar. La volia sentir-la per dins i que es notés per fora que el combo amb l’Oriol tenia un sentit.

 

 

Aquesta cursa és potser la més minimalista d’aquesta organització i fa que vegis un muntatge totalment natural i poc inflat. Ràpid intueixes que aquí no cal decorar res. Tenen molt clar la seva fórmula i saben que és infal·lible, per això són bons. Inflexibles en l’èxit dels seus circuits i sobretot en el tracte als seus corredors i esportistes en general. De fet hi ha un vídeo resum post cursa que podeu veure per validar la meva opinió.

 

Jonathan Romeo 01:31.19 (Rècord de la Cursa 20km +850).

A la cursa vàrem veure-hi a molts cracks de casa nostra, no tots evidentment però si una selecció important de diferents generacions de corredors/es. Molt nivell com era d’esperar i sobretot molta pota que augmenta encara més aquest nivell. Jo encantat de conèixer de primera mà a l’Anna Comet entre d’altres i comprovar com la Mireia Pons segueix sent un tresor com a esportista i una joia com a persona. Fins a cinc còmplices del projecte CORREM A CASA varen passar també pels micròfons de cursa després de les seves exhibicions.

 

 

No em vull centrar gaire en els cronos perquè els teniu publicats al propi web i a un bon nombre de mitjans de comunicació on destaco que alguns d’aquests estan exclusivament enfocats als Trailrunning. Aquest fet també ajudava a entendre que la cursa tingués tant de ressò abans i després de la celebració de ROCACORBA, bé entenc que el fet de celebrar la seva desena edició ajudi, també forma part del Campionat de Curses de Muntanya de la Federació Catalana d’Atletisme.

Cronos: https://www.klassmark.com/trailrocacorba-resultats/

El que vaig sentir és el que més estic valorant en aquests moments, el meu feedback és positiu i amb ell m’enduc una vivència diferent i això m’ho guardo ben endins per a seguir recordant com va anar la meva primera vegada amb Klassmark, ara una mica ja sé qui són i ja em falta menys per saber també com són.

 

 

No voldria saturar-vos amb imatges de la cursa que son brutals totes tot i que us convido a visitar les diferents galeries que hi ha:

https://www.klassmark.com/trailrocacorba-media/

Res més amics i amigues, crec que una mica ja he dit la meva.
Salut, pau i muntanyes!

 

By | 2021-04-07T20:11:39+02:00 abril 7th, 2021|Sin categoría|Comentaris tancats a ROCACORBA, vaig anar a Gàl·lia.

About the Author: