Swimrun Costa Brava HEAD 2017. Be swimrun party!

Swimrun Costa Brava HEAD 2017. Be swimrun party!

Ho vaig fer públic i no em vaig amagar, vaig ser agosarat directe i contundent. No estem de pas, hem vingut per quedar-nos. Avui de nou hem d’escriure amb orgull un altre article, un més de molts en els que procurem emfatitzar amb el més transcendental i alhora impregnant de cada esdeveniment on ens hi volen (inconscients).


Swimrun Costa Brava HEAD 2017. Fins a la data, el més “pro” que hem locutat mai a escala de desplegament, logística,intendencia, nombre d’staff, ajuntaments implicats, main sponsors, plans d’actuació i dispositius varis, del color que vulguis i amb la flaire que et vingui de gust….. Va ser una experiència total, diferent i consolidada. Vaig xapurrejar si i que passa!! HAZLO TÚ!
La Swimrun Costa Brava HEAD es esport i cultura. És ser transgressor amb l’ho convencional? Si!
Es tractava de ser nòrdic mediterraneament parlant, si…difícil d’explicar.
Èpic és poc, mira les imatges del mestre Jordi Santacana.

https://www.facebook.com/pg/swimruncostabrava/photos/?tab=album&album_id=1669677243327083

Una cursa impressionant, la distància Marathon era per primera vegada puntuable per a la ÖtillÖ World Champion Chip, una modalitat innovadora a l’estat espanyol i que per segona vegada BESTTRAIL plasmava i de quina manera.

Era grossa la moguda, de les grans ocasions i veure per dins la cursa d’una manera tan directe, intensa i funcional ho va fer pràctic, ètic, responsable, segur i dinàmic. Segell propi vamos!

https://www.facebook.com/pg/swimruncostabrava/photos/?tab=album&album_id=1670084126619728

Demà a Mataró reunió/valoració amb l’staff del qual va ser la segona edició d’una moguda espectacular i única. Personalment penso que davant els reptes hi has de posar-hi el mateix percentatge de preparació i transformació que a la resta, això és primari per a mi de la mateixa manera que del primer a l’últim participant tots són protagonistes independentment de tot.

Ens veiem a les XXSS, allà veureu el que i el com de tot plegat i entendreu el que va ser.

Ara toca com tocava la penultima vegada seguir, obrir l’agenda i activar una altre mode, si!

També nou i il·lusionant, és això amics!

Gas i molt Swimrun per tots/es!

Més info:  https://www.facebook.com/swimruncostabrava/?fref=ts

 

By | 2017-04-26T20:51:12+02:00 abril 26th, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a Swimrun Costa Brava HEAD 2017. Be swimrun party!

About the Author: