Taymory Salamandra Xtrail Series. 14/05 Castellar del Vallès.

Taymory Salamandra Xtrail Series. 14/05 Castellar del Vallès.

Era diumenge i era d’hora i els únics que passejàvem (digo, currando) per allà la Plaça Major de Castellar del Vallès eren en Marc, en Chumi, en Lluc, en David i la Mireia de l’Staff SPORT EVENTS 360º a més a més d’en JordI i en Ramon, aquest últims de l’Staff Salamandra Trail.

Recordarem aquell diumenge com a fi de circuit, eren les finals de les Taymory Xtrail Series.
352 atletes amb ganes d’oferir un bon espectacle, en joc l’honor i el prestigi que dóna una lliga i el resultat de ser regular entre les tres proves del mateix circuit.

Photos © @Sergi Colomé

Un servidor fa el compte enrere de les dues sortides, a les 09:00h sortida EXTREM 24km i a les 09:00h sortida SHORT 15km.
Moltes cares conegudes, ja van cinc curses seguides locutant aquest circuit i la veritat, no em pregunteu el perquè, però els romans que s’hi congreguen m’han impregnat de vida, de la seva concretament i de la que volen viure. Et confien la màxima sensació i motivació per convertir-la en emoció.

Photos © @Sergi Colomé    Josep Moreno Carrera (LLAMPEP)

Diumenge va rajar passió, companyerisme, respecte i sobretot amor. Aquesta gent no esta sonada, són així d’agraïts a la vida. Corren i alguns corrent molt, però tots iguals en la condició de solidaritat i aprenentatge de la pròpia vida.

Photos © @Sergi Colomé  Mega abraçada de l’equip ON TRAIL, la imparable i potent Marea Verde!

Parlem de Trailrunning va….

Photos © @Sergi Colomé

Ui…. millor que seguiu veien més imatges del Sergi Colomé, us divertireu més que no pas llegint-me.

http://www.taymoryxtrailseries.com/xtrailSalamandra2017/imatges/?cws_page=1&cws_album=6420495693601975841&cws_album_title=Sergi%20Colom%C3%A9%202017

Les classificacions aqui:

http://www.taymoryxtrailseries.com/xtrailSalamandra2017/classificacions/

 

 

Personalment vaig gaudir com un nen petit amb tots els allà presents. Col·laboradors, Staff, Voluntaris de Terrassa, Salamandra Trail Staff i com no, amb els meus romans.
Són gent com cal, perquè abans que corredors són persones i com diria el noi de Sant Feliu de Buixalleu (Quim Masferrer), sou molt bona gent.

Corredors que entre cursa i cursa han sigut pares i d’altres que han perdut un ser estimat. Són lluitadors i són gladiadors. Volen ser lliures i ho són corrent, ho poden tot i sense excuses.

A molts els seguiré veient aquest any a properes curses, però els romans de les Taymory Xtrail Series tenen segell propi. Ho volen tot, i et fan la gresca per que ho converteixís en un festa.

Gràcies romans! Gràcies SPORT EVENTS 360º per la confiança, sense ella no podria domar les feres.

More info  http://www.taymoryxtrailseries.com

 

By | 2017-05-17T17:56:43+02:00 maig 17th, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a Taymory Salamandra Xtrail Series. 14/05 Castellar del Vallès.

About the Author: