Taymory Xtrail Series Alella, cursa amb D.O.

Taymory Xtrail Series Alella, cursa amb D.O.

Terra de vins i per segon any consecutiu terra de Xtrail Series by Taymory….un festín vamos!

Amb companyia del junior dels Montseny Maasais, Hicham Bagur, enfilàvem amb tots els bartòls direcció Alella amb aquelles pessigolles internes i de costum, però alhora tranquils i confiats perquè sabíem que res podia sortir malament. Així va anar (de luxe!)

Gran espai per ubicar-hi el village, entre vinyes i a la part alta. Però espera que em diuen que fan baixar per asfalt a tots els trailrunners, res un 800mtrs, tram urbà…. Per estirar…. Per escalfar…. Perquè és un honor per a tots/es els participants que els vegin emprendre un repte, difícil, dur i llarg.
Fèiem la sortida amb un ambient festiu, típic del nostre segell dins aquest brillant circuit.
Com sempre molts coneguts, molts saludats i gent que et recorda d’un altre cursa i que en aquesta i bé com a voluntari, observador, acompanyant o aficionat al ram.

Foto de Sergi Colomé.

Era matí de crema solar, quina calor i com picava el sol!
Els 16 i 26 km de les dues distàncies a córrer tenien la millor senyalització, si ja sé que direu que l’speaker no veu la part marcada dels circuits, teniu molta raó.
Però una norma que tinc és, esbrinar i a voluntat d’entendre i recepcionar les opinions d’uns i altres quan tinc l’oportunitat d’entrevistar-los a l’arribada. Tots deien que el track era genial i senyalitzat fins i tot si vas molt ràpid. I van anar molt de pressa… Sobretot el Pau Castanyer (foto), l’Arbucienc va pujar l’estelada al graó més alt del podi.

Photos © @Sergi Colomé

Teniu totes les classificacions al web del circuit  http://www.taymoryxtrailseries.com/xtrailAlella2017/wp-content/uploads/2017/04/Classif_Alella2017v2.pdf

Com sempre una festa, i per a no variar el mateix saber fer dels amics de Sports Events 360º.

De la mateixa manera que la crónica és a mode de repàs general, no em vull enrotllar més del que ja vaig fer a Alella. Bona cursa, good feedback amb els presents i un col·laboradors de renom com Garmin, Nutrisport, Compex o W2W oferint serveis varis als participants, nivell alt. Sin más!

Aqui teniu la galeria completa de la prova d’Alella, com sempre d’un nivell professional TOP!

Ens veiem a Castellar del Vallès el proper 14 de Maig on posarem veu i tancarem el circuit 2017 de les Taymory Xtrail Series.

Tota l’info del circuit, partners i management aqui http://www.taymoryxtrailseries.com

 

By | 2017-04-13T21:09:58+02:00 abril 13th, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a Taymory Xtrail Series Alella, cursa amb D.O.

About the Author: