TERRA DE l’AIGUA + TURÓ DE l’HOME = FESTIVAL DE CICLISME

TERRA DE l’AIGUA + TURÓ DE l’HOME = FESTIVAL DE CICLISME

Era a casa, i de nou amb ells.

Varem néixer el mateix any. Al 1977 es va fundar el Club Ciclista Sant Celoni, i aquest diumenge els vaig conèixer més a tots. A ells i als que son capaços de mobilitzar en una marxa cicloturista en un lloc tan especial com el Montseny.
Asfalt i moltes rampes amb uns % i desnivells que anunciaven trinxada i de les bones. Rostida de cama i somriures al compàs d’un tempo mai millor establert.

Un dispositiu important i dels que mobilitza un important desplegament i com diem el factor determinant el corredor o participant que esdevé sempre el protagonista principal dels esdeveniments esportius, preparat com mai i ansia’n escoltar el nostre tradicional compte enrere.

Per davant 108km a la ruta llarga, que recordem inclou l’ascensió al Turó de l’Home i 88 i escaig per a la ruta curta que es bifurcava a la rotonda de Campins amb Mosqueroles.

Afortunats de conèixer un altre cas de superació i una altre evidència de que l’esport ho pot tot, parlem de Genésis Cycling Team, un equip inclusiu on els seus representants tenen alguna discapacitat o minusvalidesa. Sempre els dic el mateix a ells, de no ser per que al veure’l‘s creuar la línia de sortida podem demostrar els qui dediquem part del nostre temps a motivar-vos a tots els qui feu esport i sovint aneu a alguna cursa, que val la pena fer-ho. A vegades tot seria massa normal.

Si els components del Genésis Cycling Team poden assolir el que és proposen perquè coi tu no ho fas amb la teva vida.

Us deixem amb el recull d’imatges i els cronos dels trams cronometrats.

http://www.terradelaigua.com/?lan=ca

Les imatges oficials de la proba son de FOTOSCURSA: (Una maravella)

https://www.flickr.com/photos/fotoscursa/albums/72157680467244643

https://www.flickr.com/photos/fotoscursa/albums/72157681683002510

Gràcies Club Ciclista Sant Celoni per confiar-nos els serveis de megafonia! Sou collonuts!

Us adjuntem la crònica d’aquest humíl però incansable i lluitador club ciclista, llarga vida AMICS!

http://ccsantceloni.blogspot.com.es/2017/05/terra-de-laigua-cronica-del-organitzador.html?utm_source=dlvr.it&utm_medium=facebook

 

By | 2017-05-09T20:35:32+02:00 maig 9th, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a TERRA DE l’AIGUA + TURÓ DE l’HOME = FESTIVAL DE CICLISME

About the Author: