ULTRABIKE 2017 by BESTTRAIL.

ULTRABIKE 2017 by BESTTRAIL.

Era un repte dels grans i alhora dels més bèsties que m’havia tocat locutar, tornàvem a Sant Celoni i si també era una cursa de bicicletes.

Però no era una cursa normal i els protagonistes tampoc eren molt normals que diríem.

Els 226km distància PRO (+6.000m) i els 135km distància AVENTURA (+4.200m) deixaven entreveure que seria una jornada llarga i feixuga, ho va ser.

Tot i que jo vaig estar actiu menys hores que l’staff BESTTRAIL i els mateixos bikers protagonistes, vaig suar la cansalada i no pas per la calor intensa del dissabte.
Era BTT del bo, del genuí i del que n’hem fet escola i filosofia de vida.

Molta més pista que corriol a causa de la dificultat del quilometratge i com no del factor que la convertia en “mental race“.
El GPS i el dispositiu de geolocalització TRACK THE RACE posava el nivell i en total alerta als propis ciclistes que entre altres, molts eren de fora de Catalunya.
El fet de navegar i saber interpretar el GPS presagiava pista forestal i molta velocitat i tret de què  algú s’estrenava amb el control de la navegació, això l’impedia concentra-se solament en pedalar.

Aquí em teniu amb els meus “romans” a la sortida.

La veritat és que, sort de les imatges que l’organitzador va compartint a les diferents xarxes socials les que publicarà aquest vespre.

De no ser pels bons fotògrafs que acostumen a fer uns reculls del tot espectaculars, nosaltres des de el set de locució sols veiem sortides i arribades però quasi mai el recorregut o els esportistes en acció.

Gràcies Jordi Santacana i Boig de la Muntanya!

Joseba Albizu va ser el guanyador amb un temps escandalós, quina exhibició la del basc!

 

Tot fluïa i era conscient de moltes coses i allà amb l’aplicació TRACK THE RACE anàvem seguin a tots els corredors online. Emoció i aventura a parts iguals però incloent-hi una pantalla partida on els dos track quedàvem visibles pel públic assistent i això ho feia mes rigorós i creïble.

Aquí hi han les classificacions penjades i trobareu totes les imatges que es varen fer i les que és publicarán avui a partir de les 21:00h.

https://www.facebook.com/Ultrabike-619508274815405/?hc_ref=PAGES_TIMELINE

Imagineu com hauria de llarga ser la nostre crònica per fer entendre el que es va viure, no podem pas i seria una bogeria tinguen present que nosaltres no vàrem locutar tota la cursa, l’endemà teníem un altre prova esportiva i no podíem fallar. Era aquest el tracte i la veritat és que la combinació va sortir prou bé. Personalment i parlo en propietat crec que vaig complir amb l’objectiu que em varen presentar i proposar.

Amics de BESTTRAIL ens seguirem trobant seguirem escribint petits capitòls d’èxits compartits.

http://www.ultrabike.cat/

 

By | 2017-05-15T17:21:20+02:00 maig 15th, 2017|Sin categoría|Comentaris tancats a ULTRABIKE 2017 by BESTTRAIL.

About the Author: